DOLAN RESTAURANT

DOLAN RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dolan Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

2 mei 2022 om 20:40 Great food, tasty and a good sized portion
13 apr 2022 om 1:11 Pide met vlees was heerlijk!!! Pide feta was geen feta maar gewoon goudse kaas ofzo en hard jammer genoeg. Ik miste wel sausjes bij de pide. Bezorger was snel en super vriendelijk.
12 apr 2022 om 10:49 Food was 45 minutes late and absolutely cold.
5 apr 2022 om 15:48 Eten besteld. Kwam 35 minuten te laat. Van de 6 bestelde döners en turkse pizza’s werden er maar 3 geleverd en de 3 dingen die geleverd werden waren koud. Levering niet geaccepteerd. Restaurant niet te bereiken. DRAMA !!
23 mrt 2022 om 21:20 Opnieuw erg lekker.
2 mrt 2022 om 15:55 Really nice food (specially Laziji with rice), friendly staff.
20 feb 2022 om 7:57 Er werd veel teveel olie gebruikt bij mn wok. Het was meer olie dan wok
5 feb 2022 om 21:56 Bijzonder lekker gegeten! Dat is niet de laatste keer geweest.
4 feb 2022 om 1:21 Ik heb nig gevraagd bellen als je voor de deur staat en wat doet de bezorger die belt aan en lang ook nog Broodje donner broodje was zo zacht alles viel in stukjes kapsalon was echt niet lekker en weinig gevuld turkse pizza slap en weinig gevuld
11 jan 2022 om 17:44 Eten was koud en niet zoals het er uit zag op de foto's. Wij bestelde een Wok met tofu, bij aankomst vertelde de bezorger dat de tofu op was en hebben wij ei gekregen. Het was wel zo netjes geweest als hier van te voren even over gebeld was...
7 dec 2021 om 14:14 I selected 60 minutes for delivery time because that's the max i could select in the list. It was actually more than 1.5 hours.
5 nov 2021 om 20:50 I took the big kapsalon but it was really small.... I am wondering how is the small. Not tasteful as well. The wok also not tasteful.